Regionális Intergrátori Szolgáltatás

Rendszerkarbantartás biztosítása multinacionális, regionális cégek és kis-, középvállalatok számára

Két évtized tapasztalata

Mi, a MOON42 fejlesztői azt látjuk, hogy hiába fejlesztünk kiváló szoftvereket, ha a felhasználói technikai környezet nem engedi élvezni annak előnyeit. Ezért az utóbbi évtizedben hatalmas hangsúlyt tettünk arra, hogy a fejlesztői igényességünket átvigyük rendszergazdai, rendszer fenntartási és fejlesztési üzletágunkba, az INTEGRATOR42-be.

Ennek köszönhetően mára ügyfelek százait tudjuk problémamentesen kiszolgálni, legyenek akár 10 munkahelyes KKV ügyfelek, vagy akár ezres nagyságrendű megrendelők.

Leginkább azokkal az ügyfelekkel tudunk jól együttműködni, akik hagynak minket a szakmánk legjavát hozzáadni fejlődésükhöz és sikerükhöz. Segítünk megtervezni, kivitelezni és üzemeltetni az IT rendszerüket, az üzleti kihívásokat szem előtt tartva.

Alkalmazkodunk ügyfeleinkhez

Szolgáltatásaink közül szabadon választhatnak ügyfeleink, azok összeállítása, mértéke skálázható. Igény esetén célspecifikus szoftvereket is fejlesztünk a zavartalan működés érdekében.

Szerverfelügyelet és rendszergazdai feladatok

Hálózatok és szerverek folyamatos karbantartása, hiba esetén helyszíni kiszállással vagy távoli segítséggel.
Számítógépek, nagyteljesítményű printerek karbantarása, hibakeresése, javítása.
Szerver, NAS üzemeltetés, teljes hálózat üzemeltetés, wifi, router, access point karbantartás, hibaelhárítás
távsegítséggel vagy személyesen. Eszközbeszerzés és garanciális ügyintézés.

Munkaállomások menedzselése

Munkaállomások folyamatos karbantartása, hiba esetén helyszíni kiszállással vagy távoli segítséggel. Operációs rendszerek, egyedi és cél szoftverek telepítése, új alkatrészek beszerelése. Hozzáférési szintek és felhasználók kezelése, adatmentés, szükség esetén mentésből való visszaállítás.

Felhasználói támogatás

A felhasználói támogatás széleskörű tevékenység. amely részben a napi munka során felmerülő kérdések és feladatok megválaszolása,  problémák megoldása, másfelől a rendszeres felhasználói oktatás biztosítása.
Szolgáltatásunk elérhető kihelyezett, vagy távoli helpdeszkes, illetve alkalmi segítségnyújtás formájában is.

Hálózatbővítés és -karbantartás

Rendszermérnökeink arra törekszenek, hogy a következő 1-3 év során felmerülő fejlesztési igényeket figyelembe véve biztosítsunk megfelelő technológiai környezetet a partner zavartalan üzleti fejlősésének érdekében. Teljes igényfelmérést és tervezést követően cégünk szakszerű, teljes hálózati rendszer kiépítését garantálja.

Telephelyek, irodák összekötése

Telephelyek, irodák hálózati összekötésének kiépítésében professzionális megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Teljes vállalati integráció során javulnak a működés mutatói.

Hálózatok bővítése és fejlesztése

Amennyiben meglévő hálózatát szeretné bővíteni, vagy fejleszteni, bizalommal fordulhat hozzánk, cégünk megfelelő szakértelemmel és korszerű eszközökkel rendelkezik a felmerülő igények kiszolgálására.

Hálózat üzemeltetés

Hálózatot alkotó komponensek menedzselése. Hatékony, biztonságos, hosszútávon fenntartható üzemeltetés. 

Monitorozás

A hálózatot alkotó aktív és passzív eszközök állapotának, működésének, terheltségének állandó figyelemmel kísérése.

IT-biztonsági tanácsadás

Minden informatikai rendszer annyira biztonságos, amennyire azt az alkalmazott technológia, és a technológiát használó ember együttműködése engedi. Ezért mindkét területen egyformán indokolt a megfelelő felkészülés az esetleges támadásokra, adatszivárgásokra és az üzlet folyamatosságára való felkészülés. Személyreszabott szolgáltatásunk kiterjed mind a humán, mind pedig a technológia igény szerinti védelmére.
Munkatársaink teljes IT biztonság kialakításáról gondoskodnak adatbiztonság, rendszerbiztonság és hálózatbiztonság tekintetében, mely elengedhetetlen vállalkozása gond nélküli működéséhez.
A hálózat biztonságos működésének szempontjából fontos komponensek felügyeletének biztosítása és változások/változtatások naplózása.
Jogosultság tervezés, kialakítás: A cégen belül meghatározott jogosultságok kialakításának megtervezésében és kivitelezésében is szakértelemmel rendelkezünk. 
A biztonságos rendszer működtetése érdekében elengedhetetlen munkavállalói, mint felhasználók felvilágosítása a védelmi szempontból tudatos géphasználatról. Ehhez vállalkozásunk professzionális tréningeket biztosít ügyfeleinek.

Szoftvertanácsadás

Cégünk alaptevékenysége a személyreszabott szoftver fejlesztés. Jól átlátjuk a szakpiaci kínálatot, illetve a személyreszabott fejlesztések előnyét, hátrányát. Cégünk elkötelezett módon keresi a hozzáadott érték és a fenntartható fejlődés kombinációját. Apró részleteiben igyekszünk megismerni ügyfeleink működési és üzleti környezetét, hogy a lehető legjobb támogatást tudjuk biztosítani.

Technológia költöztetése

Manapság szinte semmi nem tudja annyira kibillenteni a hétköznapok rendjét, mint egy költözés. Az informatikai rendszerek áttelepítése rendkívül komplex feladat, ha biztosítani szeretnénk az éles munkakezdést az új helyen. Tapasztalataink szerint a sikeres költözés kulcsa a helyzetre igazított tervezés, átmeneti infrastruktúra és a tervezett beköltözés előtti kivitelezés.

Hardver és szoftver beszerzés

Mára már annyira felgyorsult a technológiai fejlődés, hogy a felhasználói piac képtelen lépést tartani vele, feltétlenül szükséges egy szakértő bevonása. Cégünk az üzletmenet alapos megismerése, és a napi problémák megértése mentén alakítja ki azt a technológiai csomagot, amely leginkább szolgálni fogja az ügyfél üzletének növekedését, valamint a költségek ésszerű szinten való megtartását. Megtervezzük, lebonyolítjuk és utánkövetjük projektjeinket.

Online és automatizált ügyfélkapcsolat

Szoftverfejlesztőként olyan megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, amely a legmodernebb megközelítéssel kezeli az esetlegesen felmerülő problémákat. Célspecifikus chatbot fejlesztéseink bármilyen felületről elérhetővé teszi technikai támogatásunkat.

Töltse le szórólapukat!
Letöltöm →
Dolgozzon velünk! 
Állásajanlataink →