Szolgáltatásaink

Rendszergazdai szolgáltatásaink

Biztosítjuk a munkaállomások teljes körű üzemeltetését.

Szervereinket folyamatos 24 órás online felügyelettel üzemeltetjük, így esetleges leállásnál vagy meghibásodásnál szakembereink azonnal el tudják kezdeni a javítás.

Ügyfeleinkkel előre megbeszélt igény szerinti ütemben helyszíni kiszállásokat végzünk, a kiszállások során havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat, rendszerkarbantartást teljesítünk. Igény esetén helyszíni support kollégát tudunk ajánlani.

Munkájuk során felmerülő informatikai kérdéseikre vagy esetleges elakadás esetén központi ügyfélszolgálatunk azonnali telefonos és online segítségnyújtást biztosít.  

Hardver meghibásodás esetén rendszergazda szakembereink helyszíni javítás lehetőségével előre egyeztetett időpontban rendelkezésükre állnak. 
Még nem megvásárolt hardver esetén is biztosítunk szakértői tanácsadást ügyfeleink részére a legmegfelelőbb kiválasztására.

Hálózat építéssel kapcsolatos szolgáltatások

Teljes igényfelmérést és tervezést követően cégünk szakszerű, személyreszabott teljes hálózati rendszer kiépítését garantálja.  

Telephelyek, irodák hálózati összekötésének kiépítésében professzionális megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

Amennyiben meglévő hálózatát szeretné bővíteni, vagy fejleszteni, bizalommal fordulhat hozzánk, cégünk megfelelő szakértelemmel és korszerű eszközökkel rendelkezik a felmerülő igények kiszolgálására. 

Hálózatot alkotó komponensek menedzselése, hatékony, biztonságos, hosszútávon fenntartható üzemeltetése. 

A hálózatot alkotó aktív és passzív eszközök állapotának, működésének, terheltségének állandó figyelemmel kísérése.

IT-biztonság

Munkatársaink teljes IT biztonság kialakításáról gondoskodnak adatbiztonság, rendszerbiztonság és hálózatbiztonság tekintetében, mely elengedhetetlen vállalkozása gond nélküli működéséhez.

A hálózat biztonságos működésének szempontjából fontos komponensek felügyeletének biztosítása és változások/változtatások naplózása.

A cégen belül meghatározott jogosultságok kialakításának megtervezésében és kivitelezésében is szakértelemmel rendelkezünk. 

A biztonságos rendszer működtetése érdekében elengedhetetlen munkavállalói, mint felhasználók felvilágosítása a védelmi szempontból tudatos géphasználatról. Ehhez vállalkozásunk professzionális tréningeket biztosít ügyfeleinek.

Szoftvertanácsadás

Kollégáink segítik az igényeihez legjobban illeszkedő szoftverek felkutatását, a felmerült szoftverfejlesztési igényhez a legmegfelelőbb technológia vagy már meglévő alkalmazás kiválasztását és telepítését – és azok használatának oktatását is elvégzik.
Szoftver kezelési, használati oktatásokat is tartunk.
A fejlesztési igénynek megfelelő szoftver tervezését és fejlesztését anyacégünk. a MOON42 RDI Kft. professzionális szinten elvégzi.

Webhosting, webtanácsadás

Cégünk megoldást kínál bármilyen weboldal tárhelyének biztosítására, sokrétű felmerülő igények miatt összetett a webtárhely választékunk. Bizalommal fordulhat hozzánk, biztosan megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.  

Amennyiben szeretné, hogy weboldala sikeres legyen, könnyen áttekinthető és használható munkatársaink tudatosan felépített struktúra mentén segítenek kialakítani a cég profiljához leginkább passzoló online felületet.

2 évtized tapasztalata

2001 óta folyamatosan fejlődünk a piaccal és lépést tartunk az elvárásokkal

RÓLUNK →

10000+ felhasználó

akiknek a problémáit sikeresen megoldottuk és megelégedésükre szolgáltattunk

SZOLGÁLTATÁSAINK →

300.000+ km évente

a megtett utjaink mennyisége, hogy ügyfeleink üzleti fejlődése technológiailag maximális támogatást élvezzen

KÉRJEN AJÁNLATOT →